Om Nygaards Krudtlager


Mit navn er Hans Nygaard Zhou.

 Jeg har siden jeg var en lille dreng godt kunne lide fyrværkeri. der var noget fascinerende ved det, alle de farver og brag som man kunne sende op på himlen.

Min drøm

Jeg gik i mange år og tænkte på at starte med at sælge fyrværkeri, men det er først nu da jeg har købt et lille landsted hvor pladsen er til det syntes jeg.


I 2020

Har vi udvidet vores sortiment så vi har 7 mærker af fyrværkeri og vi samarbejder med Rækker Mølle Bryghus og Knaplund Destilleri.

Kom igang

Så i 2017 snakkede jeg med min kinesiske kone om hun syntes det var en lige så god ide som jeg syntes at vi skulle sælge fyrværkeri. Hun svarede med det samme at jeg skulle bare se at komme i gang og det gjorde jeg/vi så.

Festfyrværker i 2021

I 2021 har jeg valgt at arbejde noget mere med fyrværkeri som helårs erhverv, så derfor har jeg taget kurset til Festfyrværker og er nu godkendt til dette. Det vil på sigt sige at jeg kan lejes til at skyde et festfyrværkeri af hele året rundt.


I 2022 åbnede vi en ny butik i Hovedgård, her indgik vi et samarbejde med “Hovedgård MC & Touring”. Dette var lidt af en udfordrig da det var som at starte helt fra bunden igen, men vi kom igennem og blev enige om at det var det vi skulle.

I 2023 har vi i samarbejde med “Agerbæk Fyrværkerisalg” overtaget firmaet Fworks som ligger i Filskov, dette vil styrke det samarbejde jeg altid har kæmpet for at få op at stå i denne branche. Det er dog uhørt at kunne men det har virket lige siden jeg startet. SÅ MAN KAN HVAD MAN VIL